Poze Pachet de parc

  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
  • Poze Pachet de parc
     


Pachet de parc

: pack02

Pret vechi: 600,00 RON Reducere 30%

Pret nou: 420,00 RON

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita pentru comenzi in valoare de peste 200lei

Pachetul de parc Premiumtoys are la baza ideea noastra de a oferi o selectie de jucarii de exterior potrivite mai multor varste si activitati. Jocurile de exterior incluse in pachet vor oferi momente amuzante si intense pentru toata familia. Setul contine 6 jocuri ambalate intr-o geanta rezistenta pe care o poti lua cu tine la fiecare iesire in parc.

Set hochei de strada - un joc amuzant pentru doi. Vine cu doua crose de 110cm din plastic si doua mingi, una din spuma si una din plastic. Totul este ambalat intr-o husa de plastic tip plasa.

Set de jaloane - 4 jaloane din plastic, inalte de 23cm, utile in multe situatii in parc. Fie ca ai nevoie sa delimitezi doua porti, sa le insiri si sa se treaca cu rolele printre ele, fie ca vrei ca cel mic sa invete driblingul si controlul mai bun al mingiei, jaloanele sunt ideale. 

Joc Mikado Gigant pentru familie - Mikado nu mai are nevoie de nicio prezentare, doar ca esti obisnuit sa il joci in casa. Acum il poti juca si in parc fara sa iti fie teama ca vei rataci vreunul dintre betisoare. Betele din varianta gigant a jocului au 95cm lungime si vin intr-o husa de plasa pentru a le tine pe toate la un loc.

Set Ogo Sport - Set Ogo sport format din doua discuri Ogo si o minge Ogo. Discurile Ogo au rama din spuma si suprafata de lovire din plasa elastica si au un diametru de 29cm. Pot fi folosite pentru jocul Ogo sau ca discuri zburatoare. Mingea Ogo nu se rostogoleste dupa ce ajunge pe sol. Ogo este un joc amuzant pentru intreaga familie.

Joc Ring Toss - Ring Toss este un joc in care participantii trebuie sa arunce inele in jurul unor bete verticale. Varianta noastra demontabila vine cu 5 bete de lemn ce se monteaza pe o cruce de lemn pe care sunt marcate punctajele. Inelele de aruncare, cinci la numar, sunt din sfoara si au un inel din lemn pentru echilibrare. Ring Toss este un joc ce ajuta la dezvoltarea capacitatilor motorii ale copiilor si la o mai buna coordonare mana-ochi.

Joc Ogosport Jabbit - Jabit este un nou joc de aruncare de la Ogo. Este format din doua aruncatoare din material plastic solid si o minge formata din inele. Jucatorii trebuie sa arunce si sa prinda mingea cu ajutorul aruncatoarelor.

Detalii produs


Categorie: Pachete de vara

Cod produs - SKU: pack02Produse similare


420,00 RON
600,00 RON
450,00 RON
700,00 RON
118,00 RON
235,00 RON
75,00 RON
150,00 RON
353,00 RON
470,00 RON
105,00 RON
150,00 RON
91,00 RON
130,00 RON
  
  
  
  

  

Tag-uri

  

  

Oferte speciale